center

Gyorsan használatba vehető

Lehetővé tesszük partnereink számára, hogy időhatékonyan kapjanak üzleti alkalmazásokat a PowerApps rugalmasságának, valamint a gyors üzembe helyezésnek köszönhetően. Digitalizáció új kapuját nyitjuk meg partnereink számára, nincs többet végeláthatatlan fejlesztési idő.

center

Üzleti alkalmazásfejlesztés kompromisszum nélkül

Lehetővé tesszük minden partnerünk számára, hogy olyan egyedi üzleti alkalmazásokat kapjanak olyan fejlett funkciókkal, amelyek korábban csak nagyvállalatok számára voltak elérhetők.

center
A bővíthetőség ereje

A vállalatok számára olyan megoldásokat nyújtunk, amelyek segítségével zökkenőmentesen digitalizálhatják működésüket, skálázhatják tevékenységüket és modernizálhatják a napi munkavégzésüket. Mindezt folyamatosan és bővíthetően.

alternative
Fedezzük fel, hogyan tehetjük a szervezete működését még hatékonyabbá.

Gyors innováció gyors eredményekhez

Számos vállalkozásnak sikerült csökkentenie a fejlesztési költségeket és növelnie az általános hatékonyságot a Power Apps szolgáltatás segítségével – s hogy hogyan, az is kiderül a Total Economic Impact™tanulmányból.

Miért pont a FlyIT Kft. az ideális választás?

1
év
tapasztalat PowerApps alkalmazás fejlesztésben
1
%
átlagos informatikai költségcsökkentés
1
db
elkészült PowerApps üzleti alkalmazás

You imagine, we make it fly!

Valós partnerek. Valós eredmények.

alternative
PowerApps, PowerAutomate, Sharepoint

Eszközmenedzsment alkalmazás

Egy olyan eszközmenedzsment eszköz, amit egyszerre több kolléga használhat, átláthatóan és egyszerűen lehet adminisztrálni benne a céges eszközök (autó, laptop, monitor, bármi más...) mozgását, állapotát és egyéb paramétereit. Egy felületről kezelheti cégének erőforrásait, kollégái pedig saját felületükön láthatják a náluk lévő eszközök listáját. Raktár dashboardon pedig vizuálisan láthatja a kiadható eszközök számát. Automata értesítés figyelmezteti a felhasználót, ha vissza kell vinnie valamelyik eszközt, vagy ha egy termékből kevés van raktáron.

  • Egyszerű eszköz adminisztráció. Papír alapú átadás-átvétel folyamat kiváltása
  • Átlátható munkavállalói felhasználói felület
  • Automata értesítések, figyelmeztetések
  • Egységes eszközmenedzsment
  • Papír alapon, vagy netán ilyen-olyan excelben kezelik jelenleg az eszközök nyilvántartását? Lépjen szintet vállalkozása digitalizációjában!

You imagine, we make it fly!

PowerApps, PowerAutomate, Sharepoint, Dataverse

Digitális Vállalati Platform™

A Digitális Vállalati Platform a cégek digitalizációjában jártas FlyIT Kft. legújabb digitális innovációja, melynek filozófiája az egyszerű, de mégis a mindent átfogó komplex vállalati digitalizáció. Microsoft365 (korábban Office365) előfizetésre épülő, könnyedén bevezethető digitális platform. Web alapú, platformfüggetlen, egyszerűen kezelheti Ön és kollégái a vállalkozás munkáját bárhonnan, bármikor.   

powerplatform
Elérhetőségeink

Írjon nekünk, vagy foglaljon időpontot díjmentes konzultációnkra, dolgozzunk együtt!

Akár kávészünetben is elküldheti a kérdéseit, szívesen várjuk, hogy segíthessünk!

Kövessen bennünket a social mediában