center

Gyors és biztonságosabb automatizálás

A Power Automate használatával automatizáljuk repetitív folyamatait. A több száz használatra kész összekötő révén könnyedén automatizáljuk az egyedi üzleti folyamatait, ezzel pedig drasztikusan növelheti erőforrásainak hatékony elosztását.

center

Legyen hatékonyabb

A monoton, repetitív, vagy hosszadalmas adminisztrációs munkákat bízza az automatizációnkra. Mélyreható háttér-információkkal rendelkezünk az üzleti folyamatok automatizálásában és ezt megosztjuk Önnel, hogy biztosan tudja, mit érdemes automatizálni.

center
Ruházza fel folyamatokat az automatizálás erejével

Az űrlapokat gyorsan feldolgozhatja a dokumentumautomatizálással, feldolgozhat jóváhagyásokat, automatizálhat adminisztratív tevékenységeket, iktatásokat, státuszkövetéseket, értesítéseket, figyelmeztetéseket és rengeteg mást.

alternative
Fedezzük fel, hogyan tehetjük a szervezete működését még hatékonyabbá.

Elavultból automatizált

A Power Automate elősegíti az üzlet átalakítását Számos vállalkozásnak sikerült csökkentenie a fejlesztési költségeket és növelnie az általános hatékonyságot a Power Automate szolgáltatás segítségével – s hogy hogyan, az is kiderül a Total Economic Impact™ tanulmányból.

Miért pont a FlyIT Kft. az ideális választás?

1
év
tapasztalat PowerAutomate automatizálásban
1
%
átlagos hatékonyságnövelés
1
db
PowerAutomate digitalizált üzleti folyamat

You imagine, we make it fly!

Valós partnerek. Valós eredmények.

PowerAutomate, Sharepoint

GDPR kezelések automatizálása

Olyan automatizált folyamat, ami kiváltja az adatkezelések papír alapú tárolását, iktatását, mentését. Jelentős emberi erőforrást és időt megtakarítva vállalkozásának! Többszintes jóváhagyó rendszerrel kiegészítve, amely segítségével a beállított felhasználók ellenőrizni tudják a dokumentum helyességét!

  • Egyszerű digitális folyamat, amely helyettesíti az idő és erőforrás igényes manuális folyamatokat
  • Átlátható kezelés, nincs több elkallódó mappa és papír
  • Automatizált folyamatok, értesítések
  • Excelben, papíron vagy össze-visszavezeti vállalkozása a dokumentumait, nyilatkozatait? Lépjen szintet vállalkozása digitalizációjában megfizethető áron!

You imagine, we make it fly!

alternative
PowerApps, PowerAutomate, Sharepoint, Dataverse

Digitális Vállalati Platform™

A Digitális Vállalati Platform a cégek digitalizációjában jártas FlyIT Kft. legújabb digitális innovációja, melynek filozófiája az egyszerű, de mégis a mindent átfogó komplex vállalati digitalizáció. Microsoft365 (korábban Office365) előfizetésre épülő, könnyedén bevezethető digitális platform. Web alapú, platformfüggetlen, egyszerűen kezelheti Ön és kollégái a vállalkozás munkáját bárhonnan, bármikor.   

powerplatform
Elérhetőségeink

Írjon nekünk, vagy foglaljon időpontot díjmentes konzultációnkra, dolgozzunk együtt!

Akár kávészünetben is elküldheti a kérdéseit, szívesen várjuk, hogy segíthessünk!

Kövessen bennünket a social mediában