Versenyelony
Digitalizációval a versenyképességért!
Versenyelőnyt jelent!

Napjaink folyton változó, bizonytalan világában, sok vállalkozás felett gyűlnek sötétebb felhők. Kiemelten azon vállalkozások fölött, ahol nem fordítanak elég figyelmet a saját digitalizációjukra, és folyamataik optimalizálására. Lassan nincs olyan felület, ahol ne a közelgő nehéz időszakról beszélnének az emberek. Folyamatautomatizáló megoldásainkkal optimalizálhatjuk vállalkozásának erőforrásait, digitális megoldásainkkal pedig egy új szintre emeljük a közös munka és a hatékonyság fogalmát. Ne várjon, a digitalizáció 2022-ben már nem a nagyok játéka, hanem minden vállalkozás túlélésének és fejlődésének egyik kiemelt és elérhető kulcsa. Automatizálja és digitalizálja cégének működését velünk!

Forrás: GKI Digital, Siemens

alternative
alternative
alternative
alternative
alternative
alternative
alternative
Digitalizációval a versenyképességért!
Mert a versenytársai is fejlődnek!

Magyar vállalatok többsége szerint határozottabb lépéseket kellene tenniük a digitalizáció felé. Minél több időt tölt el vállalkozása magasfokú digitalizáció nélkül, annál több időt és esélyt ad a versenytársainak a fejlődésre. Mostani időkben már nem csak fontos, hanem elvárás, hogy átlátható, optimalizált és hatékony módon működjenek vállalkozásának folyamatai. Folyamatautomatizáló megoldásainkkal optimalizálhatjuk vállalkozásának erőforrásait, digitális megoldásainkkal pedig egy új szintre emeljük a közös munka és a hatékonyság fogalmát. Ne várjon, a digitalizáció 2022-ben már nem a nagyok játéka, hanem minden vállalkozás túlélésének és fejlődésének egyik kiemelt és elérhető kulcsa.

Forrás: Magyar infokommunikációs jelentés 2021

powerplatform
Versenyelony
Digitalizációval a versenyképességért!
Mert elengedhetetlen a hatékonyságnöveléshez!

Hatékonyságnövelés nincs digitalizáció és automatizáció nélkül. Vállalkozások ezrei kerültek az elmúlt időben is szembe azzal, hogy túlélésüknek, piacon maradásuknak a feltétele, hogy növeljék a hatékonyságukat, erőforrásaik jobb elosztását, kihasználását. Nem hatékony működéssel, folyamatokkal veszélyezteti cégének stabilitását. Folyamatautomatizáló megoldásainkkal optimalizálhatjuk vállalkozásának erőforrásait, digitális megoldásainkkal pedig egy új szintre emeljük a közös munka és a hatékonyság fogalmát. Ne várjon, a digitalizáció 2022-ben már nem a nagyok játéka, hanem minden vállalkozás túlélésének és fejlődésének egyik kiemelt és elérhető kulcsa.

Forrás: GKI Digital, Siemens

Digitalizációval a versenyképességért!
Befektetése megtérül!

Vállalkozásának jövőjébe és stabilitásába sosem késő befektetni. Magyar vállalatok többsége szerint a digitalizáció hatásai közvetve számszerűsíthetőek vállalkozásuk eredményei alapján. Digitalizációt nem érdemes halogatni, mert minél tovább kivár, annál nagyob kárt szenved vállalkozása. Fektessen cégének jövőjébe és stabilitásába úttörő megoldásaink segítségével! Folyamatautomatizáló megoldásainkkal optimalizálhatjuk vállalkozásának erőforrásait, digitális megoldásainkkal pedig egy új szintre emeljük a közös munka és a hatékonyság fogalmát. Ne várjon, a digitalizáció 2022-ben már nem a nagyok játéka, hanem minden vállalkozás túlélésének és fejlődésének egyik kiemelt és elérhető kulcsa.

Forrás: GKI Digital, Siemens

powerplatform
Versenyelony
Digitalizációval a versenyképességért!
Ami itthon versenyelőny, európai szinten csak felzárkózás!

Magyar vállalatok jelentős többsége határozottabb lépéseket akar tenni a digitalizáció irányába, de egyelőre elmaradunk az Európai Uniós átlagtól. Magyar vállalatok mindössze 12%-a használ mindennapi tevékenységéhez felhőmegoldásokat. Emlékszik amit a versenyelőny kialakításáról írtunk feljebb? Digitalizációval Európai Uniós szintre zárkózhat fel, fejlesszük vállalkozását együtt! Folyamatautomatizáló megoldásainkkal optimalizálhatjuk vállalkozásának erőforrásait, digitális megoldásainkkal pedig egy új szintre emeljük a közös munka és a hatékonyság fogalmát. Ne várjon, a digitalizáció 2022-ben már nem a nagyok játéka, hanem minden vállalkozás túlélésének és fejlődésének egyik kiemelt és elérhető kulcsa.

Forrás: Deloitte, Vodafone 2021

Digitalizációval a versenyképességért!
A munkaerőhiány csapdájára megoldást jelent!

Munkaerőhiány, évek óta napirenden lévő pont a vállalkozások életében. Tipikus 22-es csapdája, hiszen szeretné ha vállalkozása digitalizálódna, de nincs hozzá erőforrása, miközben részben azért is szenved a munkaerőhiánytól vállalkozása mert nem elég magasfokon digitalizált és automatizált. Előbb felsorolt problémáira tudunk a segítségére lenni, mint hosszútávú digitalizációs partner, akire számíthat! Folyamatautomatizáló megoldásainkkal optimalizálhatjuk vállalkozásának erőforrásait, digitális megoldásainkkal pedig egy új szintre emeljük a közös munka és a hatékonyság fogalmát. Ne várjon, a digitalizáció 2022-ben már nem a nagyok játéka, hanem minden vállalkozás túlélésének és fejlődésének egyik kiemelt és elérhető kulcsa.

Forrás: GKI Digital, Siemens

powerplatform
Versenyelony
Digitalizációval a versenyképességért!
A válságok ismétlődőek, digitálizáció válságállóvá teheti!

Szinte minden évtizedben volt egy, vagy több gazdasági válság. Vállalkozása felkészítése egy nehezebb időszakra kiemelt fontosságú (főleg napjainkban). Modern digitális megoldások nélkül az átlagosnál jobban ki van szolgáltatva az eseményeknek. Gondoljon vállalkozása hosszútávú stabilitására, és válasszon bennünket digitalizációs partnerévé, hogy együtt válságálló megoldásokat készíthessünk Önnek! Folyamatautomatizáló megoldásainkkal optimalizálhatjuk vállalkozásának erőforrásait, digitális megoldásainkkal pedig egy új szintre emeljük a közös munka és a hatékonyság fogalmát. Ne várjon, a digitalizáció 2022-ben már nem a nagyok játéka, hanem minden vállalkozás túlélésének és fejlődésének egyik kiemelt és elérhető kulcsa.

Forrás: SAP Magyarország 2021


Dolgozzon a FlyIT Kft-vel digitális fejlődésén! Szakértők vagyunk a vállalati digitalizáció terén.

powerplatform


Nagyvállalati minőség, megfizethető áron!

A gazdasági helyzet időről-időre próbára teszi a vállalatokat.

Ne féljen a digitalizációtól, maradjon versenyképes!

Digitális Vállalati Platform™ rendszerünket Önnek fejlesztjük!

alternative

2023 legyen a digitális transzformáció és a hatékonyságnövelés éve vállalkozásában!

Február 28-ig érdeklődő vállalkozásoknak ingyenes Microsoft365 felhasználói képzést nyújtunk megoldásaink mellé.

*Legalább 2 modulból álló Digitális Vállalati Platform igénylése esetén

alternative
Microsoft Certified
Dolgozzunk együtt a sikerén!
"You imagine, we make it fly!"

Miért válasszon bennünket?

Kedvező áron kínálunk teljes körű, minőségi munkát, garanciával, utógondozással. Amit itt látott az csak a kezdet! Készen állunk vállalkozását beemelni a digitális korszakba!

  • Fiatalos, lendületes fejlesztő kollágáink állnak ügyfeleink rendelkezésére.
  • Valóban megfizethető áron nyújtjuk szolgáltatásainkat!
  • Mivel az idő kritikus tényező, gyorsan leszállítjuk a megfogalmazott közös elképzeléseinket (akár 1-2 hét) alatt
1
év tapasztalat PowerPlatform fejlesztésben
1
PowerApps üzleti alkalmazás
1
PowerAutomate digitalizált folyamat
Elérhetőségeink

Írjon nekünk, vagy foglaljon időpontot díjmentes konzultációnkra, dolgozzunk együtt!

Akár kávészünetben is elküldheti a kérdéseit, szívesen várjuk, hogy segíthessünk!

Kövessen bennünket a social mediában